Siirry sisältöön
Miten pullosta huolehditaan?
Voiko silikonikansia keittää?

Kyllä, kaikki silikonikorkit ja kannet soveltuvat kiehuvaan sterilointiin, ja ne on steriloitava ensimmäisellä käyttökerralla. Kiehumisaika ei saisi ylittää 5 minuuttia materiaalin vahingoittumisen välttämiseksi.

Voiko teräspulloa keittää?

Pullon metallirunko voidaan laittaa kuumaan veteen 10 minuutiksi vasta sen jälkeen, kun vesi on lakannut kiehumasta.

Älä koskaan käytä mikroaaltouunia metalliosien sterilointiin.

Voiko pulloja pakastaa?

Tyhjiöeristettyjä pulloja (lämpöpulloja) ei saa koskaan laittaa pakastimeen tai jättää pakkaselle, koska tämä voi vahingoittaa kahden metallikerroksen välistä tyhjiötä ja heikentää merkittävästi pullon eristysominaisuuksia.

Maidon säilyttämiseen pakastimessa voidaan käyttää vain yksiseinäisiä pulloja ja silikonilevyllä varustettua kantta. Kun käytät 325 ml:n pulloa, älä täytä pulloa yli 8 oz (235 ml) rajan; 150 ml – enintään 4 oz (120 ml) rajan, jotta vältytään teräksen muodonmuutoksilta, kun neste laajenee pakastuksen aikana.

Voiko pullo ruostua?

Jotta ruostumaton teräs säilyttäisi korroosionesto-ominaisuutensa, se tarvitsee happea ja kuivaa ympäristöä.

Tilanne, jossa ruostepilkkuja voi esiintyä teräksessä, on erittäin harvinainen ja liittyy aina siihen, että pullo ei ole pesun jälkeen kuivunut hyvin ennen kokoamista. Muista noudattaa tätä ehtoa, jotta teräkseen ei synny ruostetahroja.

Jos pulloon kuitenkin ilmestyy pieniä läikkiä, voit yrittää poistaa ne puhdistamalla kyseistä aluetta perusteellisemmin puhdistusliinalla tai kovalla sienellä, mutta ei kuitenkaan metallilla tai teräksellä, jotta teräksen oksidikerros ei vahingoituisi. Älä myöskään käytä valkaisuainetta.

Puhdistusaineina voidaan käyttää ruokasoodaa ja etikkaa. Voit liottaa pöytäetikkaa yön yli, ja todennäköisesti tahrat poistuvat.

Kuinka lämmittää rintamaitoa / äidinmaidonkorviketta ruostumattomasta teräksestä valmistetussa pullossa?
Soveltuvatko Pura-pullot maidon säilytykseen?

Pura-pullot sopivat kaikille juomille, myös maidolle, mutta on tärkeää säilyttää kaikkien lastenruokien säilytykseen tarkoitettujen tuotteiden steriiliys.

Maidon säilyttämisen arvokas etu ruostumattomasta teräksestä valmistetussa pullossa on se, että maito ei altistu valolle, joka voi tuhota osan äidinmaidon arvokkaista ravintoaineista.

On tärkeää muistaa, että maito, myös rintamaito, on helposti pilaantuva tuote. Siksi sitä voidaan säilyttää jääkaapin ulkopuolella huoneenlämmössä enintään 2 tuntia.

Jos syötät vauvallesi äidinmaidonkorviketta, voit käyttää lämpöpulloa:

  • kaada siihen lämmintä vettä ja laimenna kuiva seos lämpimään veteen juuri ennen syöttämistä.
  • älä säilytä lämmitettyä maitoa tai äidinmaidonkorviketta yli 2 tuntia bakteerien kasvun välttämiseksi

Jos haluat säilyttää maitoa pakastimessa, käytä silikonikiekolla varustettua kantta. Kun käytät 325 ml:n pulloa, älä täytä pulloa yli 8 unssin (235 ml) merkin; 150 ml – enintään 4 unssin merkin (120 ml), jotta vältät teräksen muodonmuutoksen nesteen laajentuessa pakastuksen aikana.

Lämpöpullojen käyttö pakastamiseen on ehdottomasti kielletty, jotta tyhjiöeristys ei rikkoudu!

Siirtyykö metallinen maku juomiin?

Ei. Pelko ”metallin mausta” johtuu siitä, että käytetään alumiinipulloja ruostumattoman teräksen sijasta. Mikään ei läpäise ruostumattomasta teräksestä nro 304 valmistettuja juomia tai ruokaa. Materiaali on inerttiä, mikä tarkoittaa, että se ei välitä tai ime itseensä makuja tai hajuja.

Soveltuvatko pullot kuumille nesteille?
Onko lämpöpullo sama asia kuin termospullo?

Ei oikeastaan.

Termospulloissa on aina kansi, joka takaa täydellisen tyhjiön pullon sisällä. Tämän ansiosta nesteen lämpötila säilyy mahdollisimman pitkään.

Pura-lämpöpullojen silikonikannet tai -korkit eivät takaa täydellistä tyhjiötä sisälle, ja siksi neste jäähtyy hieman nopeammin. Huoneenlämmössä pullo pysyy lämpimänä jopa 6 tuntia. Mitä alhaisempi ympäristön lämpötila on, sitä nopeammin jäähdytys tapahtuu.

Kuinka kauan lämpöpullot säilyttävät nesteen lämpötilan?

Lämpöpullot säilyvät lämpiminä huoneenlämmössä jopa 6 tuntia, ja kylmä juoma säilyy vähintään 8 tuntia ja jopa 24 tuntia, jos nesteeseen lisätään jäätä.

On tärkeää ymmärtää, että lämpöpullo ei ole termospullo, joten neste jäähtyy nopeammin kuin täysin eristetyssä astiassa, ja jäähtymisaika riippuu suoraan ympäristön lämpötilasta. Katso edellä yksityiskohtainen kuvaus lämpöpullon ja termospullon erosta.

Miksi Puran silikoniset urheilukorkit eivät ole kuumille juomille?

Asia on niin, että kuumasta nesteestä tuleva höyry nousee ja laajentaa silikonia, mikä johtaa siihen, että kansi ei ole tilapäisesti tiivis ja että vaarana on palaminen kuumana.

Mitä suosituksia tulisi ottaa huomioon, jos sinun on kaadettava erittäin kuumaa juomaa:

✓ Käytä kuumien juomien kanssa vain silikonitiivistelevyjä. Niiden avulla voit kaataa pulloon vähintään kiehuvaa vettä, sulkea kannen välittömästi ja heittää pullon pussiin luottaen siihen, ettei se vuoda.

✓ Jos haluat silti jättää silikoniurheilukannen, älä sulje kantta välittömästi kuuman nesteen kaatamisen jälkeen, vaan anna höyryn tulla kokonaan ulos.

Vuotavatko pullot?

Kaikki Pura-pullot ovat täysin sinetöityjä.

Juomanokat ja silikonipillit on varustettu erityisellä venttiilillä, joka estää nesteen valumisen.

Urheilujuomapullon kannet ovat myös 100-prosenttisen ilmatiiviitä, sinun tarvitsee vain varmistaa, että kansi on tiiviisti kiinni.

Huomaa myös, että jos kaadat kuumaa nestettä lämpöpulloon, urheilukorkki on avattava ennen kuin höyry tulee ulos pullosta. Jos näin ei tehdä, silikoni laajenee korkeasta lämpötilasta ja jonkin aikaa, kunnes neste jäähtyy 40-50 asteen lämpötilaan, kansi menettää tiukkuutensa.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos pullo on rypistynyt pudotessaan?

Jos täytetty pullo pudotetaan kovalle pinnalle, teräs voi hieman rypistyä. Todennäköisesti tämä ei vaikuta millään tavalla pullon toimivuuteen, se ei rikkoudu, kuten lasipullon kohdalla tapahtuisi, mutta usein putoamisen seurauksena epämuodostunut pohja voi haitata pullojen vakautta.

Lommojen estämiseksi suosittelemme käyttämään vauvapulloihin suojaavia silikonipuskureita, koska vauvat pudottavat ja heittelevät tavaroita todennäköisimmin.

Silikonipullon pohjasuojat auttavat myös palauttamaan vakauden pulloihin, joiden pohja on jo valmiiksi kolhiintunut, jos sitä ei ole voitu alun perin pelastaa.

Miten tehdä tilaus verkkosivuilla www.puranordic.eu?
Voinko muuttaa osoitetta ja toimitustapaa tilauksen tekemisen jälkeen?

Kyllä, voit muuttaa osoitetta tilauksen tekemisen jälkeen, mutta ennen kuin tilaus lähetetään kuljetusyhtiölle. Ota tätä varten yhteyttä verkkokeskustelussa, sähköpostitse info@puranordic.eu. Jos tilaus on jo kuriiri- tai kuljetusyhtiössä, lisähyväksynnät pidentävät toimitusaikaa.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Kyllä, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ennen sen vastaanottamista ilman syytä.

Miten voin ryhtyä Pura-tuotemerkin jälleenmyyjäksi?

Greenme Nordic Ltd Oy (www.puranordic.eu) on Pura Stainless -brändin (USA) yksinoikeudellinen jälleenmyyjä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Latviassa, Liettuassa ja Virossa.

Olemme aina avoimia yhteistyölle ja olemme valmiita toimittamaan tukkuhinnaston pyydettäessä.

Kirjoita meille osoitteeseen sales@puranordic.eu, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

Drawer Title
Samankaltaisia ​​tuotteita