Siirry sisältöön

Pullovesiteollisuuden vaikutus on yksinkertaisesti huikea, ja se edustaa pahinta avointa ja tarpeetonta kulutusta, joka tapahtuu mukavuuden nimissä ja meidän ja kaikkien tulevien sukupolvien kannalta merkityksellisten asioiden väärinymmärryksen vuoksi.

Tosiasioita, jotka aiheuttavat selvää huolta tulevaisuudestamme:

Kaatopaikoille päätyy vuosittain 38 miljardia vesipulloa. Jos niistä tehdään yksi suora viiva, se riittää kiertämään maapallon 150 kertaa … JOKA VUOSI!

Kertakäyttöisten muovisten vesipullojen hajoaminen kestää jopa 1000 vuotta.

Jokaisen vesipullon tuottamiseen tarvitaan 3-5 vesipulloa.

Jokaisen vesipullon tuottamiseen tarvitaan ¼ pullo öljyä.

Kertakäyttöisten muovisten vesipullojen valmistukseen käytetään vuosittain 714 miljoonaa gallonaa (17 miljoonaa tynnyriä) öljyä.

Kertakäyttöisten vesipullojen valmistukseen käytetystä öljystä voitaisiin käyttää polttoainetta 1 miljoonaan autoon 12 kuukauden kuluessa.

Mielenkiintoista on, että noin 25 prosenttia pullotetusta vedestä on itse asiassa vesijohtovettä, joka on puhdistettu (käänteisosmoosi, deionisaatio jne.) kertakäyttöisissä muovipakkauksissa.

Pelkästään Yhdysvalloissa tuotettiin vuonna 2006 2,5 miljoonaa tonnia hiilidioksidia 30 miljardin litran pullotetun veden tuotannosta, ja joka vuosi tämä luku kasvaa jatkuvasti.

On sanomattakin selvää, että pullotetun veden teollisuus vaikuttaa ympäristöömme kaikkein vaarallisimmilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, alkaen luonnonvarojen tuhlailevasta käytöstä maailman merien epäorgaaniseen roskaantumiseen ja hengitysilman saastumiseen. Ja eikö olekin ironista, että suurin osa kertakäyttöpulloissa olevasta vedestä on vain keittiömme hanasta tulevaa vettä?

Onneksi on yllättävän helppoa ja jopa kannattavaa kohdella planeettamme resursseja huolella. Kanna ja käytä Pura Stainless -pulloa, eikä sinun tarvitse ostaa vettä kertakäyttöisissä muovipulloissa koko ajan.

Planeettasi kiittää sinua! Ja jälkeläisesi myös!

Drawer Title
Samankaltaisia ​​tuotteita